طرز تهیه: سیبزمینیها را بشویید و با پوست آنها را برش حلقهای بزنید و با مقداری آب و نمک، چند دقیقه بجوشانید بعد آن را از آب بیرون آورده و خشک کنید.
سیر رنده شده و جعفری خرد شده و پودر سوخاری و نمک را مخلوط کرده و سیبزمینیها را در آن بغلتانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد در روغن فراوان سرخ کنید و یک پیشغذای ساده و سبک تهیه کنید و با سس مایونز مصرف کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم