خوراک مرغابی

مواد لازم: گوشت مرغابی: 4 تا 5 تکه ، سیر: 2 تا 3 عدد ، کره: 70 گرم، رزماری و برگ بو: از هر کدام به اندازه لازم ، نمک و فلفل: به میزان لازم، قارچ: 300 گرم ، خامه: 100 گرم ، آب لیمو: در صورت تمایل ، آرد ذرت: 3 قاشق غذاخوری ، جعفری ریز خرد شده: 3 قاشق غذاخوری ، آب: 2.5 لیوان
کد خبر: ۷۴۴۶۲۹

طرز تهیه: ابتدا گوشت مرغابی‌ها را شسته و با کره، رزماری، برگ بو و سیر تفت داده، بعد نمک و فلفل را اضافه کنید. روی مواد آب بریزید و با حرارت ملایم بپزید. توجه داشته باشید که رزماری و برگ بو را بعد از پختن گوشت بیرون بیاورید. قارچ‌ها را برش بزنید و با روغن تفت دهید و به مرغابی اضافه کنید.آرد ذرت را با آب سرد مخلوط کنید و بعد از حل شدن روی مرغابی بریزید و بگذارید آب آن تبخیر شده و به صورت سس غلیظ درآید. در مرحله آخر مرغابی‌ها را در دیس بچینید و آب لیمو را در صورت تمایل به سس اضافه کنید. بعد از این که کمی خنک شد خامه را هم اضافه کنید و آن را روی گوشت‌های مرغابی بریزید. جعفری خرد شده را هم برای تزئین کنار دیس غذا ریخته و سر سفره بگذارید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها