در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ابتدا گوشت مرغابیها را شسته و با کره، رزماری، برگ بو و سیر تفت داده، بعد نمک و فلفل را اضافه کنید. روی مواد آب بریزید و با حرارت ملایم بپزید. توجه داشته باشید که رزماری و برگ بو را بعد از پختن گوشت بیرون بیاورید. قارچها را برش بزنید و با روغن تفت دهید و به مرغابی اضافه کنید.آرد ذرت را با آب سرد مخلوط کنید و بعد از حل شدن روی مرغابی بریزید و بگذارید آب آن تبخیر شده و به صورت سس غلیظ درآید. در مرحله آخر مرغابیها را در دیس بچینید و آب لیمو را در صورت تمایل به سس اضافه کنید. بعد از این که کمی خنک شد خامه را هم اضافه کنید و آن را روی گوشتهای مرغابی بریزید. جعفری خرد شده را هم برای تزئین کنار دیس غذا ریخته و سر سفره بگذارید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم