
طرز تهیه: تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با آرد و نمک مخلوط کرده، آنقدر به هم بزنید که کاملا صاف و یکدست شود. در ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. مواد خاگینه را در روغن بریزید و بعد از سرخ شدن، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. چنانچه ماهیتابه کوچک بود، در دو مرحله مواد را سرخ کنید و بگذارید خنک شود. خاگینه را در بشقابی برگردانید و با قاشق از مربا یا مارمالاد روی تمام سطح خاگینه بریزید. بعد آن را تا کنید و بگذارید کمی بسته شود و برش هلالی بدهید و در دیس کوچکی بچینید و سر سفره بگذارید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان امور اجتماعی کشور بررسی کرد
در گفتوگوی خبرنگار «جامجم» در بیروت با شیخ صهیب حبلی، عضو ارشد علمای مقاومت اسلامی لبنان مطرح شد:
در گفتوگوی «جامجم» با معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد مطرح شد