
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
مواد لازم برای پخت زبان:
سیر: 3 تا 4 حبه، پیاز: یک عدد متوسط، ساقه کرفس با برگ: 2 شاخه، هویج متوسط: یک عدد، فلفل: به اندازه لازم ، برگ بو: 2برگ
طرز تهیه: ابتدا زبانها را شسته و مقداری آب روی آنها بریزید و بگذارید بجوشد و کف روی آن را بگیرید و بعد پیاز و سیر و کرفس و هویج را خرد کرده به همراه برگ بو و فلفل به خوراک اضافه کنید و بگذارید بپزد. سعی کنید آبی که روی آن میریزید کاملا روی مواد را بگیرد؛ چون زبان دیرتر از گوشت پخته میشود، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. با حرارت ملایم حدود چهار تا پنج ساعت برای پخت زمان لازم دارید. در انتهای پخت باید دو لیوان از آب آن باقی مانده باشد. بعد پوست زبان را در حالی که داغ است بکنید و پس از سرد شدن، زبانها را با یک چاقوی تیز، برشهای دو سانتی بدهید، طوری که له نشوند. نانها را داخل فر یا روی حرارت کاملا خشک کنید. ماست را در ظرفی بریزید و سیر رنده شده و ارده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. ظرف گودی را در نظر بگیرید و مقداری از نانهای خشک را کف ظرف بریزید و کمی از آب زبان داغ را روی نانهای خشک بریزید و چند تکه زبان روی آن بگذارید و روی آنها را از مخلوط ماست و ارده بپوشانید و همینطور یک لایه نان خشک و آب زبان داغ و زبان و ماست و ارده، تا همه مواد را در ظرف جای دهید. بادام و جعفری خرد شده و دانههای انار را روی ماست بریزید و تزئین کنید و در انتها مقداری روغن و کره را داغ کنید و روی همه مواد بریزید و چند سوراخ روی خوراک ایجاد کنید که روغن و کره در همه مواد نفوذ کند. این غذا را با مقداری سبزی وکلم شور یا ترشی با نان مصرف کنید.
جامجم آنلاین از رواج اجارههای چند صد میلیون تومانی برای آپارتمانهای لاکچری شمال پایتخت گزارش میدهد
جامجم آنلاین در گفتوگو با کارشناسان راهکارهای کنترل آشفته بازار اجاره بهای مسکن را بررسی میکند
جام جم آنلاین از افزایش فعالیت تالارهای پذیرایی لاکچری گزارش میدهد
گفتگو با عوامل سریال «مستوران» که به زودی روی آنتن شبکه یک میرود
جیم اونیل، عضو مجلس اعیان و وزیر اسبق اقتصاد انگلیس در گفتگو با «جامجم»:
گفتوگوی اختصاصی تپش با معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا
گفتوگوی «جامجم» با استاد غلامحسین ابراهیمی دینانی: