مواد لازم: شکر: 1.5 کیلو ، آب: 2.5 لیوان ، گل خشک محمدی تبریزی: 150 گرم ، آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری ، رنگ قرمز خوراکی: کمی
طرز تهیه: گلسرخ را شسته و در ظرفی ریخته و حرارت دهید. بعد از جوش آمدن آب آن را خالی کنید و مجددا روی آن آب بریزید و این کار را سه تا چهار بار تکرار کنید تا تلخی آنها بر طرف شود و گلسرخ تقریبا پخته شود. شکر و آب را هم مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شده و گلسرخ را به آن اضافه کنید و بگذارید هم گل کاملا پخته شود و هم مربا قوام بیاید. سپس آبلیمو را در آن بریزید و رنگ خوراکی را هم قطره قطره بریزید تا رنگ دلخواه به دست بیاید. دقت کنید آبلیمو را در مرحله آخر بریزید و بیش از پنج دقیقه نجوشانید که مربا رنگ شفاف داشته باشد. مربا را بعد از خنک شدن در شیشه ریخته و در جای خنک نگهداری کنید. ناگفته نماند اگر میخواهید مربا شفاف باشد به جای شکر از قند استفاده کنید، چون شکر آن را تیرهتر میکند.