کتاب کوچولو

یکی برای همه همه برای یکی

موش کوچولویی به نام مکس از خانواده‌اش خداحافظی کرد و آنها را یکی‌یکی در آغوش گرفت.
کد خبر: ۷۳۶۸۹۵

خواهر‌ها و برادرهایش گریه‌کنان گفتند: «ما دلمان خیلی برایت تنگ می‌شود.» مکس گفت: «مطمئن باشید برمی‌گردم؛ قول می‌دهم. حالا که بزرگ شده‌ام برای دیدن ناشناخته‌های این دنیا آماده‌ام. دوست دارم چیزهای جدید را تجربه کنم.» مامان موشه در حالی که با سرش حرف‌های مکس را تائید می‌کرد، گفت: «مکس همیشه به دنبال آرزوهایت باش و هرگز فراموش نکن که تو موش بی‌همتایی هستی!»

او با اشتیاق قدم به دنیای ناشناخته گذاشت. گاهی پایش به چیزی گیر می‌کرد و زمین می‌خورد، ولی اهمیت نمی‌داد و به راهش ادامه می‌داد...»

بچه‌های نازنین اگر می‌خواهید بدانید که عاقبت این موش فسقلی چه می‌شود و به کجا می‌رود و چه اتفاق‌هایی برایش می‌افتد، پیشنهاد می‌کنم این کتاب را که یک سی‌دی همراهش است و تصاویر زیبایی هم دارد، بخوانید.

نویسنده: بریژیت ونینگر

تصاویر: ایو تارلت

مترجم: ماندا نارنجیها و حسام سبحانی طهرانی

ناشر: مبتکران 1392

قیمت: 7500 تومان

خاطرات قطره آب

«قطره قصه ما همراه دوستان خودش در دریا مشغول بازی بود. گاهی از دوستشان باد می‌خواستند که آنها را برای گردش در ساحل ببرد تا بتوانند قایق‌های کوچک کنار ساحل را ببینند.

یک روز هوا گرم بود و قطره کوچولو روی سطح آب مشغول استراحت بود که حرارت خورشید خانم او را گرم کرد. یک دفعه احساس کرد در حال جدا شدن و بالا رفتن از دریاست. او تبدیل به بخار شده بود، بعضی از دوستان دیگرش هم به آسمان رفته و به شکل ابر به پرواز درآمدند...» یک قصه قشنگ و زیبا که خیلی ساده و صمیمی چگونگی «چرخه آب» در طبیعت را برای شما می‌گوید. بخوانید و لذت ببرید.

نویسنده: داوود یعقوبی‌بقا

تصویرگر: لیلا زمانزاده اسکندانی

ناشر: هنر اول تبریز 1392

قیمت: 1500 تومان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها