
طرز تهیه: برای تهیه سرکه سالم و طبیعی میتوانید از انگورهای حبه شده موجود در میوهفروشیها استفاده کرده تا هم مقرون به صرفه باشد و هم کاملا سرکه سالمی تهیه کنید. ابتدا انگورهای دانه شده را بشویید و در سبد ریخته تا آب آنها صاف شود. بگذارید انگورها خشک شود و سپس آنها را در ظرف مخصوص تهیه سرکه بریزید و چنگ بزنید که کاملا انگورها له شده و در آب انگور غوطهور شود. در این مرحله برای هر چهار کیلو انگور لهشده نصف لیوان سرکه روی آن ریخته و دقت کنید که ظرف حتما سر خالی باشد چون اگر از سه تا چهار روز که بماند حجم آن زیاد میشود و سرریز میکند. در ظرف را محکم ببندید و آن را در جای گرم و تاریک بگذارید یا روی آن را بپوشانید که نور نبیند و بعد از چهار تا پنج ماه آن را صاف کنید و در شیشه بریزید و بگذارید کاملا ترش شود و از طعم و مزه متفاوت آن بهره ببرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است