تشریح جزئیات واردات ژلاتین حلال

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، از نظارت بر روند واردات ژلاتین حلال به کشور خبر داد.
کد خبر: ۷۲۴۰۵۴
تشریح جزئیات واردات ژلاتین حلال

هدایت حسینی به مهر گفت: تعیین ضوابط ورود ژلاتین و روش آزمایش تشخیص ژلاتین حلال و همچنین آزمایش تشخیص این فرآورده، از ابتدای سال مشمول ثبت منبع و محصول قرار گرفته و بر اساس مستندات و گواهی‌های ارائه شده با حضور متخصصین فنی و علمی و شرعی و ضوابط مربوطه درباره واردات ژلاتین موضوع مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی با تاکید بر این‌که آزمایشگاه‌های کنترل غذا و دارو و دو آزمایشگاه همکار قادر به تشخیص ژلاتین با منشأ گاو و خوک هستند، تصریح کرد: این فرآورده در زمان ورود به کشور آزمایش می‌شود.

حسینی با اشاره به استقرار بازرسان سازمان غذا و دارو در گمرگ اظهارکرد: بازرسی از محموله جهت بررسی وضع بهداشتی، نمونه برداری از محموله‌های وارداتی، بررسی گواهی حلال بودن با حضور نماینده ولی فقیه، آزمون شیمیایی برای کنترل کیفیت ژلاتین و آزمون PCR برای تعیین فشار ژلاتین، از جمله وظایف بازرسان سازمان غذا و دارو مستقر در گمرک کشور است.

ژلاتین یک محصول فرعی حیوانی است که از پوست و استخوان گاو، پوست خوک و به میزان کمتر پوست ماهی و پوست مرغ تهیه می‌شود. ژلاتین در محصولات غذایی مثل ژله‌ها، بستنی، شیرینی، کیک، دسرها، محصولات لبنی و محصولات گوشتی و همچنین در محصولات غیرخوراکی نظیر داروهای پزشکی و دامپزشکی و لوازم آرایشی به طور وسیع مورد استفاده قرار می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها