محمد فربد در گفتوگو با ایسنا افزود: از آنجا که در صنعت بستنی باید از یکی از انواع روغن پالم بویژه برای روکش شکلاتی آن استفاده کرد، مقرر شد تا زمانی که روغن جایگزینی برای استفاده در صنعت بستنی پیدا نشود، صنایع از همین روغن پالم استفاده کنند.وی یادآور شد: از دو روز گذشته، استفاده از چربی گیاهی از جمله روغن پالم در صنایع لبنی حتی آن محصولاتی که دارای پروانه ساخت و مجوز بودند، حذف شد و کارخانهها دیگر مجاز به استفاده از هیچ یک از چربیهای گیاهی در تولید محصولات خود نیستند. فربد خاطرنشان کرد: هم اکنون موضوع استفاده از روغن گیاهی در صنعت لبنیات در کمیتههای فنی و تخصصی لازم در حال بررسی و مطالعه است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد