به گزارش ایسنا، مجید حاجیفرجی گفت: با توجه به نگرانیهای ایجاد شده بابت استفاده از روغن پالم در محصولات لبنی، کارگروه تخصصی روغن تشکیل جلسه داد که مقرر شد انستیتو با همکاری دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد نسبت به بررسی کارشناسی و پیشنهاد حد مجاز اسیدهای چرب مورد قبول فرآوردههای لبنی مختلف اقدام کند.
وی افزود: در این جلسه به ممنوعیت استفاده از پالم استئارین و پالم کرنل در مغز (میکس) بستنی تا اطلاع ثانوی تاکید شد. همچنین پیشنهاد شد با انجام پروژههای تحقیقاتی، امکان جایگزینی چربیهای گیاهی مناسب با روغن پالم در محصولات لبنی بررسی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است