رئیس جمهوری که سفیر شد

جامجم آنلاین: آندرس پاسترانا رئیس جمهور سابق کلمبیا سفیر این کشور در واشنگتن خواهد شد.
کد خبر: ۷۱۷۰۰

به گزارش بیبیسی اگرچه این شغل از مهمترین مقامها در کلمبیا به حساب میآید اما آلوارو اوریبه رئیس جمهور کنونی با این مانور سیاسی هوشمندانه یک رقیب خطرناک را خنثی کرده است.
او همچنین یک سخنگوی نیرومند برای اقدامهای بحثانگیز اخیر خود در زمینه عفو شبهنظامیان راستگرای جنایتکار این کشور پیدا کرده است.
اما برای پاسترانا این کار رسیدن به تنها مقام سیاسی مهم در کشور است که تاکنون از دسترسی به آن محروم بوده است.
برای پاسترانا که پیش از ریاست جمهوری شهردار بوگوتا  پایتخت  بود سفارت امریکا سومین مقام مهم سیاسی کشور است.
اوریبه با اعزام پاسترانا نه فقط ادامه کمک 700 میلیون دلاری سالانه امریکا به کشورش را تضمین میکند بلکه یک رقیب بالقوه را نیز از سر راه برمیدارد.
اوریبه میخواهد سال آینده بار دیگر در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کند و برای این کار به حمایت حزب محافظهکار پاسترانا نیاز دارد. حالا با حضور پاسترانا در جناح اوریبه بعید است حزب او رقیبی برای اوریبه معرفی کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها