در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: گوشت را چند تکه کنید و پیازها را حلقهای برش بزنید. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیازها را کمی سرخ کنید. گوشت را افزوده تفت دهید. هویج و گوجه را هم خرد کنید و روی گوشت و پیاز بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه راهم اضافه کنید و همه مواد را لابهلای هم در قابلمه بچینید و مقداری آب روی آن بریزید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به آرامی پخته شود.
سیبزمینی و به را هم خرد کرده و روی مواد بریزید. مواد را خیلی به هم نزنید تا شکل آنها حفظ شود. آلوها را هم از قبل خیس کرده همراه به و سیبزمینی به مواد اضافه کرده و بگذارید پخته و مزهدار شود. این غذا نباید زیاد آب داشته باشد و با نان مصرف میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد