مواد لازم: به: خرد شده 2 عدد ، گوشت گوسفند: 600 گرم، پیاز: 4 عدد ، رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق غذاخوری، هویج، سیب‌زمینی و گوجه: از هر کدام 3 عدد ، نمک، زردچوبه و فلفل: به اندازه لازم، آلو بخارا: 100 گرم، روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۷۱۴۸۰۴

طرز تهیه: گوشت را چند تکه کنید و پیازها را حلقه‌ای برش بزنید. مقداری روغن در ماهی‌تابه بریزید و پیاز‌ها را کمی سرخ کنید. گوشت را افزوده تفت دهید. هویج و گوجه را هم خرد کنید و روی گوشت و پیاز بریزید و نمک و فلفل و زردچوبه راهم اضافه کنید و همه مواد را لابه‌لای هم در قابلمه بچینید و مقداری آب روی آن بریزید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و بگذارید مواد به آرامی پخته شود.

سیب‌زمینی و به را هم خرد کرده و روی مواد بریزید. مواد را خیلی به هم نزنید تا شکل آنها حفظ شود. آلو‌ها را هم از قبل خیس کرده همراه به و سیب‌زمینی به مواد اضافه کرده و بگذارید پخته و مزه‌دار شود. این غذا نباید زیاد آب داشته باشد و با نان مصرف می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها