پرواز آزادکاران به تاشکند

تیم ملی کشتی آزاد کشورمان برای شرکت در پیکارهای جهانی، عازم تاشکند پایتخت ازبکستان شد. رقابت‌های جهانی کشتی در حالی روز دوشنبه هفدهم شهریور آغاز می‌شود که تیم کشورمان با این ترکیب به تاشکند رفت: 57 کیلو: حسن رحیمی، 61 کیلو: مسعود اسماعیل‌پور، 65 کیلو: سیداحمد محمدی، 70 کیلو: مصطفی حسین‌خانی،74 کیلو: رضا افضلی، 86 کیلو: محمدحسین محمدیان، 97 کیلو: رضا یزدانی، 125 کیلو: کمیل قاسمی. دکتر داوود آزادبخت، پزشک تیم ملی پیش از ترک تهران درباره شرایط جسمی کشتی‌گیران به جام‌جم گفت: خوشبختانه هیچ‌کدام از کشتی‌گیران اعزامی با مشکل مصدومیت جدی مواجه نیستند و قادرند به مصاف حریفانشان بروند. با وجود این رقابت‌های جهانی، رقابت سنگینی است و امیدواریم در این رقابت‌ها هیچ‌‌یک از ملی‌پوشان‌مان دچار آسیب‌دیدگی نشود.
کد خبر: ۷۱۳۶۳۹

وی درباره نگرانی‌هایی که بابت زانوی مصدوم مصطفی حسین‌خانی وجود دارد، گفت: به هر حال کشتی، ورزشی سنگین و آسیب‌دیدگی جزئی در آن اجتناب‌ناپذیر است. خوبشختانه آسیب‌دیدگی حسین‌خانی نیز جزئی است و او مشکلی برای کشتی گرفتن ندارد. برنامه رقابت آزادکاران کشورمان در این رقابت‌ها به این شرح است:

دوشنبه: هفدهم شهریور ـ ساعت 9 و 30 دقیقه تا 14 و 30 دقیقه و 19 و 30 دقیقه تا 21 و 30 دقیقه رقابت‌های حسن رحیمی، مصطفی حسین‌خانی، محمدحسین محمدیان و کمیل قاسمی.

سه‌شنبه: هجدهم شهریور ـ ساعت 9 و 30 دقیقه تا 14 و 30 دقیقه و 18 و 30 دقیقه تا 20 و 30 دقیقه.

رقابت‌های مسعود اسماعیل‌پور، سیداحمد محمدی، رضا افضلی و رضا یزدانی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها