در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: بلغور و حبوبات را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و روی حرارت بگذارید. آب حبوبات را خالی کنید و آنها را در قابلمه بریزید تا پخته شود. بادمجانها را هم پوست بگیرید و سرخ کرده، به نخود و لوبیاها اضافه کنید و اجازه دهید با هم پخته شود. گوشت را هم جدا بپزید و بعد از سرد شدن آن را ریشریش کنید و به مواد اصلی آش اضافه کنید و صبر کنید تا همه مواد باهم بجوشند. نمک و فلفل و مقداری کشک هم به آش اضافه کنید. حرارت را کم کنید تا آش به آرامی بجوشد و جا بیفتد. آش را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با کشک، پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ تزئین کرده و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: