در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
فرمانده انتظامی این شهرستان به جامجم گفت: چند روز پیش مردی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس گرفت و از قتل جوان هجده سالهای در روستای محل سکونتش با شلیگ گلوله خبر داد.
ماموران انتظامی با اطلاع از موضوع به روستا اعزام و با کشف جسد پسر جوان و بررسی محل متوجه شدند، او بر اثر شلیک سلاح ساچمهزنی از پا درآمده است. با گزارش موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل دادسرا، جسد به پزشکی قانونی منتقل شد.
با دستور قضایی خانواده مقتول شناسایی و در تحقیقات مشخص شد از مدتی پیش یکی از مردان روستا به پسرشان در ارتباط با کار کردن تراکتورش روی زمینهای کشاورزی حسادت میکرده و احتمال میدهند، او فرزندشان را کشته باشد.
با به دست آمدن این سرنخ، ماموران به جستجوی تنها مظنون حادثه پرداختند و متوجه شدند او از محل سکونتش فراری است.
در پی فرار این مرد، کارآگاهان جنایی پاتوقهای احتمالی متهم فراری را زیر نظر گرفته و او را در مخفیگاهش در کوهستان منتهی به روستا دستگیر کردند.
متهم با انتقال به پلیس آگاهی به قتل جوان روستایی اعتراف کرد و گفت: من و مقتول هر دو با تراکتور روی زمینهای کشاورزی کار میکردیم. او با توجه به سن کمی که داشت، در کارش ماهر بود، حسادت باعث شد سرانجام او را هنگام کار به قتل برسانم تا رقیبی در روستا نداشته باشم.
سرهنگ داریوش جابرانصاری افزود: پس از دستگیری متهم و اعتراف وی به جنایت، او با صدور قرار قانونی روانه زندان شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: