مواد لازم: مغز گردوی آسیاب شده: نصف لیوان ، انار دانه شده با کمی آب انار: 2 تا 3 قاشق سوپخوری ، ماهی تقریبا یک کیلویی: یک عدد، پیاز بزرگ: یک عدد ، روغن: به میزان لازم ، زعفران و نمک: به میزان لازم ، سبزی‌های معطر مخصوص گیلان شامل: زلنگ، اوجی،گشنیز، جعفری، برگ سیر و اناریچه، از هر کدام یک دسته کوچک
کد خبر: ۷۰۰۴۴۱

طرز تهیه: ماهی را درسته تمیز کنید و با یک برش روی شکم آن آبشش‌ها را در آورید و داخل شکم ماهی را خالی کنید و آن را بشویید. پیاز را خرد و با کمی روغن سرخ کنید. سبزیجات را ریز کرده و با آن تفت دهید. مغز گردو را با بقیه مواد کمی تفت داده و داخل شکم ماهی را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید. می‌توانید به جای انار وآب انار از 2 قاشق رب انار استفاده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با آن پر کنید و شکاف ماهی را با نخ و سوزن بدوزید و در یک ماهیتابه مناسب دو طرف ماهی را سرخ کنیـد یا ماهی را کمی چرب کرده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد، به مدت یک ساعت قرار دهید. تا روی ماهی برشته شود. ماهی آماده را از فر بیرون بیاورید و اطراف آن را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها