در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: ماهی را درسته تمیز کنید و با یک برش روی شکم آن آبششها را در آورید و داخل شکم ماهی را خالی کنید و آن را بشویید. پیاز را خرد و با کمی روغن سرخ کنید. سبزیجات را ریز کرده و با آن تفت دهید. مغز گردو را با بقیه مواد کمی تفت داده و داخل شکم ماهی را با نمک و فلفل طعمدار کنید. میتوانید به جای انار وآب انار از 2 قاشق رب انار استفاده کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید و داخل شکم ماهی را با آن پر کنید و شکاف ماهی را با نخ و سوزن بدوزید و در یک ماهیتابه مناسب دو طرف ماهی را سرخ کنیـد یا ماهی را کمی چرب کرده و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد، به مدت یک ساعت قرار دهید. تا روی ماهی برشته شود. ماهی آماده را از فر بیرون بیاورید و اطراف آن را با مقداری جعفری خرد شده تزئین کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر