![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
مرتضی صفوی در گفتوگو با فارس، کنجد را برای سلامت پوست و مو و کمک به رشد در نوجوانان مفید دانست و افزود: از آنجا که کنجد دارای امگا3 است، برای سلامت پوست و مو بسیار مفید بوده و مصرف آن میتواند به داشتن پوستی شاداب بینجامد. کنجد همچنین دارای آهن، روی و کلسیم است و به همین دلیل خوراکی مناسبی برای نوجوانان برای طی دوران رشد محسوب میشود.
وی تاکید کرد: به علت داشتن آهن، روی و کلسیم، مصرف حلوای تهیه شده از کنجد را برای نوجوانان و زنان توصیه میکنم. همچنین اگر کنجد استفاده شده در نان، از کیفیت بالایی برخوردار باشد، قطعا ارزش غذایی نان را افزایش میدهد. به این دلیل توصیه میشود از نانهای کنجدی استفاده کنید، اما اگر کنجد یا خود نان دچار سوختگی شود، ارزش غذایی خود را از دست میدهد و حتی میتواند سرطانزا نیز باشد.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: