طرز تهیه:بلغور را از شب قبل خیس کنید بعد آن را با یک لیتر آب و نمک و ادویهها بپزید. هویجها را نگینی خرد کنید و به سوپ اضافه کنید. کدوها را هم رنده کرده و همزمان با نخود فرنگی به سوپ بیفزایید و حرارت را کم کنید تا سوپ پخته و غلیظ شود. در انتها آب لیمو را به آن اضافه کنید و در ظرف مناسبی بکشید و جعفری خرد شده را روی سوپ بریزید. حالا سوپ شما آماده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مدیرعامل «بنیاد ملی پویانمایی» معتقد است فرهنگ «تولید مشترک» و توزیع مسئولیتها تنها راه توسعه بینالمللی است
فریدون جنیدی معتقد است: یادگار فردوسی اثری عمیق است که نباید به شکل سطحی به آن نگاه کرد