
طرز تهیه: آب را با شکر مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید. مرتب آن را به هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و چند دقیقه بجوشانید. هندوانه را پوست بگیرید و هستههای آن را جدا کنید و در مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.
شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شده و پوره هندوانه را به آن اضافه و مخلوط کنید و بعد در یک قالب فلزی بریزید و در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت بیرون آورده و با چنگال آن را هم بزنید. این کار را 3 تا 4 بار تکرار کنید تا دانههای یخ روی آن نمایان شود و حالت بستنی یخی به خودش بگیرد و برای برداشتن آن از قاشق بستنی استفاده و بلافاصله مصرف کنید چون خیلی زود آب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: