
طرز تهیه: ابتدا پنیر را با پوست پرتقال رنده شده و نیمی از کشمش یا زرشک مخلوط کنید. استخوان سینه مرغها را جدا کنید و از قسمت بالای آن یک شکاف عمیق با چاقو ایجاد و بعد شکاف را با مواد مخلوط شده پر کنید و با چند عدد خلال، برش را کاملا به هم وصل کنید که مواد حین پخت خارج نشود. بعد در یک ماهیتابه گود مقداری کره یا روغن بریزید سینههای پر شده مرغ را سرخ کنید و بقیه کشمش را با سرکه و نمک و زعفران و یک لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید پخته و آب غذا تبخیر شود. سپس در دیس مناسبی گذاشته و اطراف آنها را با سبزیجات بخار پز شده تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد