
طرز تهیه: ابتدا پنیر را با پوست پرتقال رنده شده و نیمی از کشمش یا زرشک مخلوط کنید. استخوان سینه مرغها را جدا کنید و از قسمت بالای آن یک شکاف عمیق با چاقو ایجاد و بعد شکاف را با مواد مخلوط شده پر کنید و با چند عدد خلال، برش را کاملا به هم وصل کنید که مواد حین پخت خارج نشود. بعد در یک ماهیتابه گود مقداری کره یا روغن بریزید سینههای پر شده مرغ را سرخ کنید و بقیه کشمش را با سرکه و نمک و زعفران و یک لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید پخته و آب غذا تبخیر شود. سپس در دیس مناسبی گذاشته و اطراف آنها را با سبزیجات بخار پز شده تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است
رئیس کمیسیون اقتصادی دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد