![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
طرز تهیه: ابتدا پنیر را با پوست پرتقال رنده شده و نیمی از کشمش یا زرشک مخلوط کنید. استخوان سینه مرغها را جدا کنید و از قسمت بالای آن یک شکاف عمیق با چاقو ایجاد و بعد شکاف را با مواد مخلوط شده پر کنید و با چند عدد خلال، برش را کاملا به هم وصل کنید که مواد حین پخت خارج نشود. بعد در یک ماهیتابه گود مقداری کره یا روغن بریزید سینههای پر شده مرغ را سرخ کنید و بقیه کشمش را با سرکه و نمک و زعفران و یک لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید پخته و آب غذا تبخیر شود. سپس در دیس مناسبی گذاشته و اطراف آنها را با سبزیجات بخار پز شده تزئین کنید.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: