مواد لازم برای 6 نفر : سینه مرغ: 3 عدد ، پنیر خامه‌ای: 100 گرم ، کشمش یا زرشک: 3 قاشق غذا‌خوری ، پوست پرتقال یا لیمو رنده‌شده: یک قاشق غذا‌خوری ، کره: 80 گرم ، سرکه: 2 قاشق غذا‌خوری، نمک و فلفل: به میزان لازم ، زعفران دمکرده: یک قاشق غذا خوری
کد خبر: ۶۹۵۸۴۸

طرز تهیه: ابتدا پنیر را با پوست پرتقال رنده شده و نیمی از کشمش یا زرشک مخلوط کنید. استخوان سینه مرغ‌ها را جدا کنید و از قسمت بالای آن یک شکاف عمیق با چاقو ایجاد و بعد شکاف را با مواد مخلوط شده پر کنید و با چند عدد خلال، برش را کاملا به هم وصل کنید که مواد حین پخت خارج نشود. بعد در یک ماهیتابه گود مقداری کره یا روغن بریزید سینه‌های پر شده مرغ را سرخ کنید و بقیه کشمش را با سرکه و نمک و زعفران و یک لیوان آب به آن اضافه کرده و بگذارید پخته و آب غذا تبخیر شود. سپس در دیس مناسبی گذاشته و اطراف آنها را با سبزیجات بخار پز شده تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها