مواد لازم: شیر: نیم لیتر، پودر ثعلب: یک قاشق غذاخوری، شکر: 200 گرم، زرده تخم‌مرغ: 3 عدد، زعفران دم‌کشیده: 2 قاشق غذاخوری، گلاب: 3 قاشق غذاخوری، خامه: یک فنجان
کد خبر: ۶۹۳۰۹۴

طرز تهیه: ابتدا شکر و پودر ثعلب را مخلوط کرده و سپس شیر را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. زرده‌های تخم‌مرغ را آنقدر بزنید تا سفید شود و آن را به شیر اضافه کرده و صبر کنید کمی بجوشد و بعد آن را از روی حرارت بردارید. وقتی سرد شد، زعفران و گلاب و خامه را با آن مخلوط کنید و داخل فریزر بگذارید. زمانی که بستنی خودش را گرفت، از فریزر بیرون آورده و چند بار آن را بزنید. این کار را چند بار تکرار کنید تا بستنی کشدار شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها