کارشناسان داوری از عملکرد داور صرب می‌گویند

افتضاح داوری

داوری بحث‌برانگیز مازیچ، داور بازی ایران ـ آرژانتین در میان کارشناسان داوری داخل کشور نیز بازتاب‌های منفی بسیاری داشته است.
کد خبر: ۶۸۷۲۴۰

برخی بر این باورند ناداوری او به نفع آرژانتین نتیجه برد برای تیم ملی آرژانتین را رقم زده است. محمد فنایی، کارشناس داوری فوتبال ایران معتقد است در جام بیستم تیم‌های ضعیف از داوری متضرر شده‌اند، چون فیفا دوست ندارد تیم‌های قدرتمند حذف شوند. فنایی درباره ناداوری بازی ایران مقابل آرژانتین می‌گوید: داور بازی به دنبال حفظ ستاره‌های میدان بود. داور در چند مورد می‌توانست از کارت زرد استفاده کند و این کار را انجام نداد.

او با اشاره به دست و پاگیر بودن داور در بازی آن هم به نفع آرژانتین ادامه می‌دهد: این داور در جاگیری‌ها دچار اشتباه بود و در چند مورد توپ به او برخورد کرد. فکر می‌کنم داوری او تاثیرگذار بود و نتیجه‌ بازی را تغییر داد. فنایی درباره صحنه مشکوک به پنالتی در محوطه جریمه آرژانتین اظهار کرد: در آن صحنه که مدافع آرژانتین روی پای اشکان دژاگه رفت و بوضوح پنالتی روی داد، اما داور به دلیل جایگیری بد صحنه را ندید و پنالتی ایران نادیده گرفته شد.

فنایی در مورد صحنه‌ای هم که سرخیو آگرو پرچم کرنر را بالا آورد، می‌افزاید: مازیچ باید کارت زرد به او نشان می‌داد در حالی که فقط به این عمل اکتفا کرد که پرچم کرنر را سر جایش گذاشت. فنایی بر این باور است که این داور جزو داوران درجه 2 اروپاست و با این قضاوتی که انجام داد مطمئنا کارش در جام‌جهانی به پایان رسیده است.

فنایی همچنین درباره نحوه داوری در جام بیستم به طور کلی می‌گوید: در چند مورد مشکلاتی را در داوری شاهد بودیم که نشان‌دهنده ضعف داوری‌ها بوده است. البته در تمام مواقع این تیم‌های ضعیف از داوری متضرر شده‌اند. شاید بتوان گفت این به دلیل نگاهی است که فیفا به تیم‌های قدرتمند داشته و دوست ندارد تیم‌های قدرتمند از جام حذف شوند. در همین بازی ایران مقابل آرژانتین داور مسابقه در اکثر صحنه‌های 50 به 50 سوت را به سود آرژانتین به صدا درمی‌آورد. در بازی ایتالیا مقابل کاستاریکا نیز داور مسابقه یک پنالتی مسلم را به سود کاستاریکا نگرفت. در کل معتقد هستم داوری‌های خوبی را شاهد نبودیم و ما هم از این قضیه متضرر شدیم.

همچنین هوشنگ نصیرزاده، کارشناس داوری فوتبال ایران معتقد است: داور بازی ایران مقابل آرژانتین نمایش بسیار ضعیفی داشت. او درباره داوری مازیچ در بازی یکشنبه‌شب یوزپلنگان مقابل آرژانتین می‌گوید: از ابتدا که مازیچ را برای داوری بازی ایران مقابل آرژانتین انتخاب کردند، به دلیل نمایش ضعیفش در دیدار آلمان مقابل پرتغال به انتخابش خوش‌بین نبودم. او هم در بازی آلمان مقابل پرتغال و هم در بازی ایران مقابل آرژانتین بارها با جاگیری‌های اشتباه‌، خودش را در مسیر توپ قرار می‌داد. در دقیقه‌ 18 و 74 در حالی که توپ به او برخورد کرد، به صورت پاس در اختیار بازیکنان آرژانتین قرار گرفت. نصیرزاده هم به اقدام داور بازی هنگامی که پرچم کرنر را سرجایش گذاشت، ایراد گرفته و ادامه می‌دهد: در دقیقه‌ 54 نیز دچار یک تصمیم اشتباه شد و خطای مدافع آرژانتینی روی دژاگه در محوطه جریمه را ندید. مدافع آرژانتین بوضوح هر دو پای دژاگه را مورد هدف قرار داد و او را سرنگون کرد. ​نصیرزاده درباره جاگیری‌های اشتباه داور بازی به شلختگی داور اشاره کرد و از انتخاب او به عنوان داور تورنمنتی به عظمت و شناخته‌شدگی جام‌جهانی ابراز ناخشنودی می‌کند و می‌گوید: در جام‌های قبلی زمانی که برگر، داور سوئیسی به دلیل این که در جاگیری‌ها اشتباه می‌کرد، فیفا او را از جام‌جهانی اخراج کرد. بنابراین فیفا باید مازیچ را به دلیل قضاوت ضعیفش در بازی ایران مقابل آرژانتین از جام‌جهانی اخراج کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها