در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه : لوبیا و نخود را از قبل خیس کنید و بعد بپزید و آب آن را صاف کنید. سبزی و ماش را همزمان با مقداری آب بگذارید بپزد. وقتی نیمهپز شد آلو بخارا را اضافه کنید. نمک و ادویهها را در آش بریزید و لوبیای پخته را کمی تفت دهید و به مواد بیفزایید تا آش طعم لذیذتری به خود بگیرد. پیاز را سرخ کنید و زردچوبه بزنید و نیمی از آن را در آش ریخته و مخلوط کنید تا آش جا بیفتد و بعد در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با پیاز سرخ شده و نعنا داغ، تزئین و سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد