حاشیه خبر

وقتی اردوغان داغ می‌کند

اصلا این روزها اعصاب ندارد. دیگر هم شبیه آن مرد آرام سال‌های پیش نیست. البته شاید هر فرد دیگری هم جای او بود و این همه تحت فشار قرار داشت، زودتر از اینها عصبانی می‌شد و از کوره در می‌رفت. به هر حال، شواهد و قرائن نشان می‌دهد اتفاقات و حوادث اخیر سخت روی رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه اثر گذاشته است.
کد خبر: ۶۷۲۸۵۷

او که خودش طی دوران حکومت نظامیان، بارها طعم انتقادناپذیری مسئولان را چشیده و حتی آن‌طور که به دفعات گفته تنها به دلیل خواندن یک شعر انتقادی به زندان افتاد، این روزها تحمل کوچک‌ترین انتقادی را علیه خود و دولتش ندارد. همه چیز از چند ماه پیش و پس از اتهام فساد وزرا و نزدیکانش شروع شد. از آن موقع به بعد بود که او از هر فرصتی برای پاسخ دادن به انتقادها استفاده می‌کرد و تمام اتهامات وارده را یک بازی کثیف سیاسی از سوی رقبایش می‌نامید.

آخرین انتقادهای وارد شده علیه او و دولتش شنبه شب و در نشست بزرگداشت یادبود تاسیس شورای حکومتی مطرح شد؛ انتقاداتی که با پاسخ و واکنش شدید اردوغان مواجه شد. ماجرا از آنجا آغاز شد که متین فایز اوغلو، رئیس جوان اتحادیه وکلا، هنگام سخنرانی انتقادهای تندی به اردوغان و سیستم حکومتی او وارد کرد. همزمان با ایراد این سخنان، می‌شد اثرات عصبانیت را بوضوح در چهره اردوغان مشاهده کرد. او که در ردیف نخست نشسته بود، پس از ابراز عصبانیت خود از اظهارات سخنران این نشست، ناگهان صندلی خود را ترک کرد. اردوغان قبل از این که به همراه معاونانش سالن اجتماع را ترک کند، متین فایز اوغلو را با صدای بلند خطاب قرار داد و به او گفت: «تو بی‌شرم و بی‌ادب هستی؛ این سخنان سیاسی و پر از دروغ است.»

عبدالله گل، رئیس‌جمهور ترکیه که در کنار اردوغان نشسته بود، از عصبانیت او کاملا جاخورد و سعی کرد او را آرام کند، اما تلاش او بی‌نتیجه بود. در مقابل فایز اوغلو، وکیل جوان به دنبال کف زدن برخی از حضار با آرامش کامل تنها به این جمله اکتفا کرد که سخنانش مفید و بر اساس قانون اساسی بوده و توهین محسوب نمی‌شود.

حسین خلیلی ‌/‌ گروه بین‌الملل

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها