مواد لازم: برنج: 3 پیمانه، ماش: 150 گرم، سینه مرغ: 200 گرم، روغن: 5 قاشق غذاخوری، پیاز: 2 عدد، رب‌ گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، زعفران: یک قاشق چایخوری
کد خبر: ۶۶۰۰۸۹

طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را تکه تکه کنید و با کمی پیاز به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد. سپس یک لیوان آب را همراه زعفران به آن اضافه کرده و صبر کنید تا پخته شود. بعد از این‌که آب مرغ تمام شد، آن را با روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. پیاز دیگری را در مقداری روغن تفت دهید و بعد از این‌که سرخ شد، ماش‌ها را که از قبل شسته بودید، به آن اضافه کنید. ماش را به مدت ده دقیقه داخل روغن تفت دهید سپس با دو فنجان آب بپزید. برنج را بخیسانید سپس آبکش کنید. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و از یک تکه نان یا سیب‌زمینی به عنوان ته دیگ استفاده کنید، سپس ماش را به صورت لایه‌ای میان برنج بریزید و و در نهایت دم کنید. بعد از این‌که برنج شما دم کشید آن را در یک ظرف مناسب بکشید و مرغ‌های سرخ شده را کنار آن قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها