ارزش سلامت در نوروز

اگر می‌خواهید در ایام نوروز وقت خود را در درمانگاه‌ها صرف نکنید سعی کنید تغذیه‌تان مطابق با سلامت باشد.
کد خبر: ۶۵۶۶۳۸

مراقب شیرینی‌های دوست‌داشتنی سفره عید باشید. این مواد وزن شما را بالا می‌برد و به مشکلاتی چون چربی خون، افزایش قند خون، دردهای مفاصل و گرفتگی عروق دامن می‌زند.

همچنین اگر هنوز دندان‌های خود را از دست نداده‌اید این مواد دست به دست آجیل‌ها می‌دهند و کمک می‌کنند که این اتفاق زودتر بیفتد.

یبوست و اختلالات گوارشی پیامد دیگر افراط در استفاده از غذاهای چرب و سرخ کرده است که به عنوان غذاهای مجلسی سر سفره می‌گذاریم. همه چیزهایی که در روغن غوطه ور می‌شود از آن جمله است.

بنابراین روزهای عید میوه، سبزی، سالاد، حبوبات و دیگر مواد غذایی حاوی فیبر را فراموش نکنید. این مواد دستگاه گوارش شما را فعال نگه می‌دارد.

این مواد غذایی چربی‌های نامطلوب خون را کاهش می‌دهد و فشار خون را تنظیم و جلوی سرطان‌های گوارشی را می‌گیرد.

اگر به قول بعضی‌ها نوروز را به از این خانه به آن خانه رفتن می‌گذرانید و هرجا که می‌روید مقدار زیادی تنقلات میل می‌کنید بهتر است این الگو را تغییر دهید.

وقتی به خانه می‌روید اول بنشینید و کمی احوالپرسی کنید و بعد به اتفاق به یک گردش دسته‌جمعی بروید تا تحرکی داشته باشید.

ورزش و تحرک جسمی مناسب روزانه برای همه بخصوص سالمندان ضروری است. فعالیت جسمی علاوه بر آن که موجب کاهش چربی‌های نامطلوب خون می‌شود در تنظیم تعادل فشار خون موثر است. مراقب خواب خود نیز باشید و باشب زنده‌داری‌های طولانی و محفلی سلامت خود را به خطر نیندازید.

اگر به منطقه‌ای سفر می‌کنید که به سلامت آب آن اطمینان ندارید، آب جوشیده یا آب معدنی مصرف کنید.

میوه‌ها را پوست بکنید و بعد بخورید ، مگر این‌که خود با مواد ضدعفونی‌کننده آن را شسته باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها