یک کارشناس مواد غذایی گفت: آجیل و خشکبار تنقلاتی است که اگر در شرایط نامناسب محیطی چون گرما و رطوبت بالا به‌ مدت طولانی قرار گیرد، آلوده به نوعی قارچ می‌شوند.
کد خبر: ۶۵۶۴۰۰

زهرا اکبرآبادی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این قارچ با نفوذ به داخل مغزها، آنها را آلوده کرده و با تولید نوعی سم به نام آفلاتوکسین، عوارض سریع یا طولانی‌مدت در مصرف‌کننده ایجاد می‌کند.

به گفته وی مردم باید آجیل شب عید را برای مصرف دو هفته خریداری و برای مصرف طولانی‌تر در فریزر نگهداری کنند. وی اظهار کرد: مردم باید از خرید آجیل‌هایی که بو و طعم کهنگی دارند مانند آجیل‌های وارداتی که مدت‌ها در انبارهای غیربهداشتی مانده است، خودداری کنند.

وی عنوان کرد: آجیل‌های براق به‌ دلیل افزودن مواد براق واکس‌ مانند به آنها برای افزایش زمان ماندگاری و جذاب شدن، می‌تواند به کبد آسیب برسانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها