
رستم تامیرقالیف ، معاون نخستوزیر شبه جزیره کریمه گفت: ما اطلاعاتی دریافت کردهایم مبنی بر این که اوکراین کل سیستم خزانهداری دولتی خود در کریمه را قطع و تمامی حسابهای این منطقه را مسدود کرده است.
وی خاطرنشان کرد: اقدامات انجام شده از جانب کییف تاثیری منفی بر پرداخت حقوقها و مستمریها در کریمه نخواهد داشت.ما اکنون سریعا درصدد باز کردن حسابهایمان در بانکهای روسیه از جمله حسابهای روبلی هستیم. حقوق و مستمری مردم منطقه ما قطع نخواهد شد و وضعیت تحت کنترل است.
معاون نخستوزیر منطقه خودمختار کریمه گفت: دولت کریمه اجازه وقوع هیچگونه مصیبتی را نخواهد داد. کریمه در این وضعیت نیز میتواند به صورت مستقل زندگی کند.(ایسنا)
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد