حرف‌های شما

حسن ـ ز از تهران: ضمن تشکر از ضمیمه بسیار خوبتون، فکر می‌کنم جای ثابتی برای معرفی نرم‌افزارهای ایرانی که برای سیستم‌های‌عامل اندروید و ios نوشته می‌شوند در نشریه شما خالی است. لطفا توجه بیشتری به این موضوع داشته باشید.
کد خبر: ۶۵۱۴۸۱

اتفاقا ما در کلیک توجه ویژه‌ای به نرم‌افزارهای ایرانی مخصوص سیستم‌های همراه داریم و با برخی از نویسندگان آنها حتی گفت‌وگو هم کار کرده‌ایم. البته ما برای معرفی این‌گونه برنامک‌ها معیارها و استانداردهایی داریم که شامل همه برنامک‌ها نمی‌شود. از طرفی آمار تولید نرم‌افزارهای ایرانی واقعا پایین است و متاسفانه ما جامعه‌ای مصرف‌کننده داریم نه تولید‌کننده. اما اگر شما برنامک خاصی مورد نظرتان است یا اگر یکی از خوانندگان کلیک خود اقدام به توسعه نرم‌افزاری مخصوص موبایل، کامپیوترهای رومیزی یا سیستم تحت اینترنتی نموده است، ما مشتاقانه از آنها گزارش چاپ خواهیم کرد.

محسن شهسوار از برازجان: مقایسه تصویری سیستم‌های‌عامل، در کلیک 460بسیار مفید و جالب بود اما به نظر من، خوانندگان شما بسیار مشتاقند که تفاوت‌های مهم نسخه‌های مختلف ویندوز مایکروسافت را در نشریه کلیک ببینند؛ تفاوت‌هایی که معمولا در ظاهر آنها دیده نمی‌شود.

حتما در این باره هم مطلب خواهیم نوشت.

فرهاد یزداندوست: باسلام و تشکر خدمت شما کلیکی‌ها من یک خواهش داشتم. لطف کنید درباره برنامه نویسی و روش‌های بازیسازی و برنامه‌نویسی برای وب یک مقاله بنویسید.

آموزش برنامه‌نویسی یا بازیسازی موضوعی نیست که بتوان آن را در یک مقاله گنجاند. این موضوع به سلسله مطالبی احتیاج دارد که از حوصله بسیاری از خوانندگان ما خارج است. مگر این‌که تعداد پیام‌های دریافتی برای این موضوع زیاد باشد. بنابراین اگر خوانندگان کلیک مایلند این سلسله مقالات در کلیک چاپ شود، لطفا کد PGD-YES را به شماره 300011226 پیامک کنند. با توجه به تعداد علاقه‌مندان ما در این باره تصمیم خواهیم گرفت.

ذکریا از اهواز: چگونه می‌توانیم اطلاعات داخل رایانه را رمزنگاری کنیم و اگر رمزنگاری شد چگونه آن را به حالت اولیه برگردانیم؟

خوانندگان محترم کلیک توجه کنند که همه پرسش‌های فنی یا مشکلات رایانه‌ای خود را باید فقط به نشانی ایمیل clickhelp@jamejamonline.ir ارسال بفرمایند. پاسخ ذکریای عزیز هم به‌زودی در صفحه ترفند (صفحه 14 هفته نامه کلیک) چاپ خواهد شد.

وحید زینلی از استان گیلان، شهر تالش: لطفا درباره امنیت در دنیای مجازی بیشتر مطلب بنویسید.

جاوید از منجیل: برای جذاب‌تر شدن کلیک چقدر خوب می‌شود اگر جدول آی تی را هم اضافه کنید. بعد از خواندن کلیک کمی قلقلک‌دادن مغز حسابی می‌چسبد. بخصوص اگر بخشی از پرسش‌ها از متن همان شماره انتخاب شده باشد.

پیشنهاد جالبی است. حتما روی آن کار خواهیم کرد.

بهنیا میری 16ساله از ساری: من هر هفته کلیک را می‌خوانم. از شما می‌خواهم اطلاعات بیشتری در مورد گوشی یا تبلت دیمو بدهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها