
محققان توانستند نوعی غضروف را در آزمایشگاه رشد دهند و بر این باورند که می توان از آن برای بازسازی گوش و بینی استفاده کرد.
پزشکان می گویند برای درمان عوارضی مانند «میکروتیا» (بیماری که سبب بدفرم شدن گوش می شود) می توان از این روش استفاده کرد.
آنها با هدف ساختن یک نمونه جایگزین اقدام به ساختن سلول های گوش از سلول های بنیادی حاصل از چربی و استخراج و رشد آن کردند.
در این روش، داربست گوش در محیط مایع سلول های بنیادی قرار می گیرد تا سلول ها شکل و ساختار مورد نظر را پیدا کنند.همچنین از مواد شیمیایی برای تبدیل سلول های بنیادی به سلول های غضروف استفاده خواهد شد.
به گفته محققان، این روش می تواند برای ایجاد غضروف برای سایر بافت ها مانند بینی که ممکن است پس از سرطان آسیب ببیند، مورد استفاده قرار گیرد.همچنین می توان از همین مواد اولیه استخوان ساخت.
به گفته محققان، این غضروف ها در محیط آزمایشگاهی ساخته شده است و پیش از آزمایش روی انسان، آزمایش های ایمنی زیادی مورد نیاز است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛