مواد لازم: آرد: یک پیمانه. نشاسته: یک پیمانه. گلاب: 5 قاشق غذاخوری. روغن: نصف لیوان. تخم مرغ: 5 عدد. وانیل: نصف قاشق چایخوری. پودر قند: برای تزئین و پودر برنج: یک‌سوم پیمانه.
کد خبر: ۶۴۴۹۳۰

طرز تهیه: ابتدا در یک ظرف مناسب گلاب را با نشاسته و پودر برنج مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید​ طوری که ​ مایه درست شده یکدست باشد. روغن را داخل یک ماهیتابه گود بریزید و قالب مخصوص شیرینی پنجره‌ای را داخل روغن بگذارید تا داغ شود. بعد از این‌که قالب کاملا داغ شد آن را داخل مواد شیرینی پنجره‌ای قرار دهید. دقت داشته باشید مواد نباید روی قالب را بپوشاند. سپس بار دیگر قالب را داخل روغن قرار دهید. با حرکت دادن قالب شیرینی از آن جدا می‌شود. بعد از این‌که شیرینی کمی طلایی رنگ شد آن را از روغن خارج کنید و قبل از سرد شدن روی آن را با پودر قند بپوشانید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها