حق با شماست

پردیس در حسرت آب

یک شهروند: خوب است وزرا، نمایندگان و دیگر مسئولان کشور همانند رئیس‌جمهور انصراف خود را از دریافت یارانه اعلام کنند تا به‌این گونه وحدت میان دولت و دیگر قوا بیشتر نمایان شود.
کد خبر: ۶۴۱۶۶۰

ستوده از کرج: آیا عیدی که قرار است به بازنشستگان پرداخت شود، واقعا در شأن این عزیزان با بیش از 30 سال خدمت است؟

فراهانی از پردیس: بیش از 20 روز است که آب شرب شهرستان پردیس به هیچ وجه قابل استفاده نیست و حدود یک هفته است که در 24 ساعت فقط دو ساعت آب منازل وصل است. در این زمینه هیچ سازمان و ارگانی نیز مسئولیت قبول نمی‌کند، چرا؟

عابدی از دامغان: بیش از 12 سال است که کلنگ ورزشگاه دامغان به زمین خورده و عملا هیچ کاری در آن صورت نگرفته‌است، علت چیست؟

رضایی از قزوین: چگونه است که به ما مستاجران که از کار بیکار شده‌ایم، سبد کالا تعلق نمی‌گیرد؟

جوابیه: در پی درج پیامی در چهارم دی‌ماه تحت عنوان «خاموشی معابر محدوده کوچه‌های خیابان مفتح شمالی از جمله قابوسنامه، مرزبان‌نامه و بخشی موقر» روابط عمومی شرکت توزیع برق تهران بزرگ با ارسال دورنگاری اعلام کرد: روشنایی پایه‌های کم‌نور استاندارد بوده و پایه‌های خاموش نیز روشن شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها