«نگهبانان کهکشان» در تلویزیون

در حالی که نسخه سینمایی اکشن علمی ـ تخیلی و ابرقهرمانانه «نگهبانان کهکشان» تازه وارد مرحله فیلمبرداری شده، بحث تولید نسخه تلویزیونی آن به صورت یک مجموعه انیمیشن هم به صورت جدی مطرح شده است.
کد خبر: ۶۳۶۸۴۰

 واحد تلویزیونی کمپانی والت‌دیزنی قصد دارد این مجموعه تلویزیونی را تولید و پخش کند. جدی شدن بحث تولید این مجموعه انیمیشن پس از آن اتفاق افتاد که ماه جولای گذشته، شایعه تولید آن در سطح وسیعی مطرح شد. در آن زمان، استفن واکر، سردبیر واحد انتشاراتی شرکت مارول گفت، مسئولان کمپانی والت‌دیزنی به دنبال آن هستند که قصه ابرقهرمانانه و کمیک استریپی نگهبانان کهکشان را به یک مجموعه انیمیشنی تلویزیونی تبدیل کنند.

در آن زمان، مسئولان کمپانی والت‌دیزنی در ارتباط با این خبر، واکنشی از خود نشان ندادند اما حالا معلوم شده این خبر صحت دارد و آنها در تدارک تولید این مجموعه هستند. شنیده‌ها حکایت می‌کند فیلمنامه این مجموعه کارتونی بیشتر به نسخه سینمایی جیمزگان وفادار است تا قصه مصور اصیل شرکت مارول، جیمزگان که از طرفداران و دوستداران این قصه مصور است، از چند سال پیش تلاش کرد نسخه‌ای سینمایی براساس آن ساخته شود و طبیعی است خودش می‌خواست وظیفه کارگردانی آن را به عهده بگیرد.

استفن واکر می‌گوید: «بحث ما درباره تولید مجموعه تلویزیونی نگهبانان کهکشان به درازا کشید اما امیدوارم کار تولید آن با مانع زیادی روبه‌رو نشود و بتوانیم هرچه سریع‌تر، تولید پروژه را کلید بزنیم. نکته‌ای که همه ما درباره آن توافق داشتیم، این بود که این نسخه انیمیشن باشد، نه زنده. با این کار، هم فاصله ما از نسخه سینمایی حفظ می‌شود و هم تماشاچی بیشتری برای نسخه تلویزیونی فراهم می‌کنیم. بهتر است قصه‌ای مثل نگهبانان کهکشان در تلویزیون، به صورت کارتونی تعریف شود. این طوری جواب بهتری می‌گیریم، بزودی مقدمات تولید مجموعه آغاز می‌شود و امیدواریم پیش از پایان سال 2014 آن را آماده پخش کنیم.»

با وجود این، واکر توضیحات زیادی درباره کم و کیف مجموعه به رسانه‌های گروهی نداد. او تنها به ذکر این نکته اکتفا کرده است که هر اپیزود مجموعه حدود نیم ساعت طول خواهد کشید. از سوی دیگر، اهل فن این پرسش را مطرح می‌کنند که طبق گفته واکر، این مجموعه برای پخش در روزهای پایانی سال‌2014 میلادی آماده خواهد شد یا خیر. در حال حاضر، تمام توجه کمپانی والت دیزنی و شرکت فیلمسازی مارول معطوف به نسخه سینمایی زنده نگهبانان کهکشان است. کار فیلمبرداری این اکشن ماجراجویانه از نیمه گذشته و قرار است برای نمایش عمومی اواسط تابستان پیش رو آماده شود. شاید روزهای پایانی سال 2014 به این دلیل برای پخش مجموعه تلویزیونی نگهبانان کهکشان انتخاب شده است که تهیه‌کنندگان آن ، واکنش تماشاگران نسبت به نسخه سینمایی را ببینید. این در حالی است که گروهی از منتقدان تلویزیونی به طرح این پرسش پرداختند که چه ضرورتی برای تولید مجموعه‌ای تلویزیونی وجود دارد، در حالی که نسخه سینمایی آن ـ که البته قرار است به یک مجموعه فیلم دنباله‌دار سینمایی تبدیل شود‌ ـ وارد مرحله تولید شده و عمر بسیار کوتاهی دارد.

قصه نگهبانان کهکشان، یکی از قصه‌های مصور معروف شرکت انتشاراتی مارول است که تعداد زیادی شخصیت اصلی و محوری دارد. قصه در دل کهکشان اتفاق می‌افتد، جایی که کرات مختلف آسمانی در یک فدراسیون متحد شده و زندگی آرامی کنار یکدیگر دارند. این فدراسیون یک گروه ویژه محافظ به نام نگهبانان کهکشان را سازماندهی کرده است. وظیفه اعضای گروه، محافظت از کرات مختلف و ساکنان آن در مقابل تهاجمات و تهدیدات گوناگون است. اعضای این گروه ضربتی را تعدادی از ابرقهرمانان شجاع و وظیفه‌شناس تشکیل می‌دهند و رهبری آن با مردی به نام پیتر کوئیل است که با نام استارلرد شناخته می‌شود. در هر قسمت از قصه مصور نگهبانان کهکشان، این افراد با یک نیروی شرور و خطرناک به مبارزه برمی‌خیزند و در پایان ماجراجویی‌ها، این نیرو را از بین می‌برند.

گفته می‌شود فصل اول مجموعه انیمیشن نگهبانان کهکشان در 13 اپیزود تهیه و در صورت استقبال از آن، وارد فصل‌های بعدی خواهد شد.

فیلمنامه نسخه تلویزیونی را جیمز گان و نیکول پرلمن نویسندگان نسخه سینمایی آن به‌عهده دارند. قرار است جیمز گان وظیفه کارگردانی اپیزود اول (و همچنین چند اپیزود دیگر آن) را به‌عهده بگیرد.

هنوز معلوم نیست بازیگران نسخه سینمایی به عنوان صداپیشه با نسخه تلویزیونی آن همکاری می‌کنند یا تهیه‌‌کنندگان آن افراد دیگری را برای این کار انتخاب خواهند کرد. در کنار کریس پرات که نقش پیتر کوئیل/ استارلرد را بازی می‌‌کند، بازیگران مطرح دیگری مثل برادلی کوپر، زوئی سالدانا، دین دیزل، کارن گیلان، دیو باتیستا، مگن گلوز و لی‌پیس(در نقش شخصیت منفی ماجرا) در نقش‌های مختلف نسخه سینمایی حضور دارند.

منتقدان تلویزیونی می‌گویند اگر این بازیگران با نسخه تلویزیونی نیز همکاری کنند و صدایشان را به شخصیت‌های کارتونی ماجرا قرض بدهند، تهیه‌کنندگان مجموعه به موفقیت بالایی دست پیدا کرده‌‌اند.

جیمز گان کارگردان نسخه سینمایی نگهبانان کهکشان درباره تولید نسخه تلویزیونی می‌گوید: «به نظر من تولید یک مجموعه انیمیشنی براساس این قصه کار جالبی است. شخصیت‌های اصلی نگهبانان کهکشان ظرفیت تبدیل شدن به یک کار دنباله‌دار تلویزیونی را دارند.

مطمئن هستم بچه‌ها استقبال خوبی از ماجراجویی‌های تلویزیونی شخصیت‌های این قصه خواهند کرد. این روزها جای یک مجموعه کارتونی ابرقهرمانانه و کمیک‌استریپی در بین برنامه‌ها و نمایش‌های تلویزیونی خالی به نظر می‌رسد.

فکر می‌کنم مسئولان کمپانی والت‌دیزنی هم به همین دلیل به فکر تولید این مجموعه تلویزیونی افتاده‌اند. جیمز گان خود یک کارگردان سرشناس تلویزیونی است که کار هنری خود را با این رسانه اواسط دهه نود میلادی شروع کرد.

منتقدان تلویزیونی صحبت او را اشاره‌ای به مجموعه‌های موفق و پربیننده انیمیشنی همچون «سوپرمن» و «بتمن» می‌دانند که سال‌ها پیش به روی آنتن رفت و با استقبال تماشاگران (و بویژه بچه‌ها) روبه‌رو شد. سنت تولید مجموعه‌هایی از این دست، بیش از یک دهه است که کمرنگ شده است.

ورایتی / مترجم: کیکاووس زیاری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها