نادرترین اتفاق: فردی که تصور میشد در جریان تصادف مینیبوس با تریلر در جاده شوشتر ـ دزفول فوت شده است، بعد از انتقال به سردخانه زنده و دوباره به بیمارستان منتقل شد. قبلا نیز مردی که در بجنورد به دار آویخته شده بود بعد از انتقال به سردخانه زنده شد و اکنون در زندان به سر میبرد.
شیرینترین عملیات: امدادگران هلالاحمر بعد از اطلاع از شرایط وخیم زنی باردار که در روستای مورستان خلخال در میان برف گرفتار شده بود به کمک او شتافتند. این زن با کمک امدادگران فرزند خود را به دنیا آورد.
غیرمتعارفترین عشق: مردی بعد از این که کیف زنی بیوه را سرقت کرد، عاشق او شد و در تماس با مالباخته با وی قرار گذاشت، اما در دام پلیس تهران افتاد و روانه زندان شد.
کوچکترین ناجی: اعضای بدن یک کودک چهار ساله عضو کانون غنچههای هلال سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر که دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت پدر و مادرش به هفت کودک بیمار و نیازمند عضو، اهدا شد و به آنها جانی دوباره بخشید.