همکار و همسر

همیشه سینما و مشاغل مرتبط به آن، هنرمند را از خانواده‌اش جدا نمی‌کند. اگرچه اقتضائات این حرفه گاه موجب گله اهالی این صنف می‌شود که آنها را از خانواده و همسر و فرزندانشان جدا کرده و فاصله انداخته است اما گاهی سینما و تلویزیون و هنر نمایش، صحنه و نقش دیگری را برای بازیگرانش رقم می‌زند و برای خود آنها سناریویی خانوادگی ترسیم می‌کند.
کد خبر: ۶۲۷۹۱۰

زوج‌های هنری‌ای که زوج‌های واقعی نیز هستند شاید رئال‌ترین و واقعی‌ترین ژانر خانوادگی باشند. به نظر می‌رسد محصول این همکاری می‌تواند یک تجربه همدلانه باشد البته اگر تفاهمی عاطفی در کنار تعاملی حرفه‌ای اتفاق بیفتد. مصداق این سخن را شاید بتوان در همکاری زوج سیروس مقدم و الهام غفوری پیدا کرد. زن و شوهری که یکی از پرکارترین زوج‌های تلویزیونی در تولید سریال هستند و در کنار همسر بودن، همکار بودن را نیز تجربه می‌کنند. حجم این همکاری آنقدر زیاد است که برخی آنها را صاحب کارخانه سریال‌سازی می‌دانند! این همکاری اگرچه به شکل محصول مشترکی در قاب تلویزیون قابل تماشاست، اما پشت صحنه این تعامل نیز داستان جالبی دارد. نگارنده همیشه برای گفت‌وگو با سیروس مقدم باید از طریق همسر ایشان اقدام کند. ظاهرا سیروس مقدم چندان ارتباطی با تکنولوژی‌های مدرن ندارد و به جای تلفن همراه (موبایل) ترجیح می‌دهد از کمک همراه زندگیش برای انجام امور مطبوعاتی ـ رسانه‌ای استفاده کند. در واقع همکاری غفوری با مقدم فقط در مقام تهیه‌کننده و همسر نیست و او گاه نقش رابط خبری و روابط عمومی کار را نیز ایفا می‌کند. جالب این‌که این حلقه خانوادگی با حضور آرزو غفاری، خواهرزن سیروس مقدم کامل‌تر هم می‌شود. او طراحی لباس و صحنه سریال‌های این زوج را به عهده می‌گیرد و از صحبت‌ها و گفت‌وگوها چنین برمی‌آید که گویا مقدم از این همکاری بسیار راضی است.

یک بار که درباره حضور قهرمان‌های زن در سریال‌های تلویزیونی با سیروس مقدم گفت‌وگو می‌کردم و از نرگس، خجسته و ثریا حرف می‌زدیم او این اسامی را به نام الهام همسرش نیز گره زد و از زندگی با یک قهرمان زن سخن گفت که در نوع نگاهش به شخصیت‌های زن قصه‌اش بی‌تاثیر نیست. به گفته مقدم از زمانی که همسرش تهیه‌کننده کارهایش شده او در کارش موفق‌تر بوده و نظم و انضباط بهتر و بیشتری بر فرآیند تولید حاکم شده است. او معتقد بود خانم‌ها در انجام امور از آقایان منظم تر هستند و غفوری علاوه بر تهیه‌کننده بودن مدیر اجرایی و هماهنگی خوبی هم است. شاید سرعت عمل بالای مقدم در ساخت سریال هم ریشه در همین مساله داشته باشد.

سیدرضا صائمی / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها