شگفتی‌های آفریقا در شبکه مستند

قسمت اول مجموعه «آفریقا» که از تازه‌ترین ساخته‌های مستندساز معروف دیوید آتن‌برو است، امروز ساعت 18 از شبکه مستند پخش می‌شود.
کد خبر: ۶۲۷۲۰۳

از آتن برو قبلا مجموعه‌های سیاره آبی، سیاره زمین، زندگی و سیاره منجمد از شبکه مستند پخش شده است. این بار این مستندساز تجربه‌ای متفاوت در قاره ناشناخته‌ها یعنی آفریقا انجام داده که محصول ۲۰۱۲ است.دو مستند «شرح حال» و «سردی آهن» ساخته خسرو سینایی نیز امروز ساعت 19 از شبکه مستند پخش می‌شود و در برنامه‌ »شب‌های مستند» نقد و بررسی خواهد شد.«شب‌های مستند» به تهیه‌کنندگی بابک مزانی با هدف پخش و نقد بهترین‌های سینمای مستند ایران از شنبه تا پنجشنبه هر شب ساعت 19 به مخاطبان شبکه مستند ارائه می‌شود. مستند «بچه‌های شگفت‌انگیز طبیعت» محصول 2011 نیز امشب ساعت 22 از شبکه مستند پخش می‌شود. این مستند که ساخته استوارت آرمسترانگ است، به زندگی نوزادان جانوران نایاب، نادر و بسیارزیبا می‌پردازد و تلاش انسان‌ها را برای حفظ گونه‌هایی از جانوران که در معرض نابودی و انقراض قرار گرفته به نمایش می‌گذارد.

«بچه‌های شگفت‌انگیز طبیعت» درباره عجایب حس مادر و فرزندی حیوانات و روش‌های اعجاب‌انگیز پرورش نوزاد حیوانات تهیه شده است.این مستند به سراغ حیواناتی می‌رود که غریزه مادری را به شیوه‌های متفاوتی بروز می‌دهند؛ مثل عنکبوت که بدن خود را در اختیار فرزندانش قرار می‌دهد تا از آن تغذیه کنند و خود می‌میرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها