خواص بادمجان

بادمجان یکی از صیفی‌جاتی است که با آن غذاهای مختلفی می‌توان تهیه کرد و در سه رنگ سیاه، سفید و بنفش در تمام فصول یافت می‌شود. این صیفی مفید محتوی مقادیر زیادی از ویتامین‌های گروه (A، B، C و مواد معدنی است) و کالری آن بسیار کم است و در رژیم لاغری استفاده می‌شود.
کد خبر: ۶۲۶۶۱۵

بعضی​ انواع آن تلخ است که می‌توانید با گذاشتن در آب و نمک غلیظ، تلخی آن را بگیرید. بادمجان ملین، مدر و حاوی آهن​ و پادزهر خوبی برای بسیاری از ناراحتی‌های معده است. رگ‌ها را باز ​ و از بروز سکته قلبی جلوگیری می‌کند و مسکن خوبی برای درد استخوان‌های ضرب دیده است. تا جایی که ممکن است آن را کم سرخ کنید و قبل از مصرف آن را در آب و نمک قرار دهید تا آب زرد داخل آن خارج شود و نیز روغن کمتری برای سرخ‌کردن مصرف کند. (هر قدر بیشتر در آب و نمک بماند، روغن کمتری مصرف می‌کند) با این توصیف‌ها کوکوی بادمجان​ تهیه کنیدو از طعم آن لذت ببرید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها