
بعضی انواع آن تلخ است که میتوانید با گذاشتن در آب و نمک غلیظ، تلخی آن را بگیرید. بادمجان ملین، مدر و حاوی آهن و پادزهر خوبی برای بسیاری از ناراحتیهای معده است. رگها را باز و از بروز سکته قلبی جلوگیری میکند و مسکن خوبی برای درد استخوانهای ضرب دیده است. تا جایی که ممکن است آن را کم سرخ کنید و قبل از مصرف آن را در آب و نمک قرار دهید تا آب زرد داخل آن خارج شود و نیز روغن کمتری برای سرخکردن مصرف کند. (هر قدر بیشتر در آب و نمک بماند، روغن کمتری مصرف میکند) با این توصیفها کوکوی بادمجان تهیه کنیدو از طعم آن لذت ببرید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: