مواد لازم: بادمجان بدون تخم متوسط: 5 عدد تخم‌مرغ: 5 عدد پودر سیر: یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم پودر گردو: یک قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن کوکو: به میزان لازم پیاز کوچک: یک عدد
کد خبر: ۶۲۶۶۱۳

طرز تهیه: ابتدا بادمجان‌ها را بشویید وبا پوست بپزید، سپس آنها را له کنید. پیاز رنده شده، پودر سیر و پودر گردو را همراه ادویه​ روی بادمجان‌های له شده بریزید و خوب مخلوط کنید. در انتها تخم‌مرغ‌ها را ​ اضافه کنید و خوب هم بزنید. مقداری روغن در ​تابه بریزید و روی حرارت بگذارید. مواد کوکو را در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن را برگردانید و طرف دیگر کوکو را ​سرخ کنید.

سپس آن را برش بزنید و در یک ظرف مناسب قرار دهید و آن را با چند برش خیارشور، گوجه و چند دانه زیتون تزئین کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها