در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
طرز تهیه: مرغها را بشویید و سپس خشک کنید و در کمی روغن تفت دهید. دو لیوان آب روی آن بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از نیمپز شدن مرغ، آلو بخارا را اضافه کنید. بعد از چند جوش، زعفران دمکرده، نمک و فلفل را بیفزایید. ربگوجه را قبلا تفت دهید و همراه این مواد به خورش اضافه کنید. هویجها را خلالی برش بزنید و سرخ کنید. ده دقیقه قبل از پخت کامل، هویج سرخ شده را روی مرغ بریزید و بگذارید خورش کاملا جا بیفتد. این خورش از خورشهای کمآب و بسیار خوشرنگ است و عطر و طعم خوبی دارد و از غذایهای آذربایجان است و همراه پلوی زعفرانی سرو میشود.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم