جام جهانی بدون ایبرا

سوئد هشت سال انتظار کشید، حالا باید چهار سال دیگر هم انتظار بکشد. 16 سال انتظار برای رسیدن به جام‌ جهانی؛ انتظاری طولانی است، اما کاری نمی‌توان کرد. سوئدی‌ها برای دومین بار پیاپی از رسیدن به جام جهانی بازماندند و حالا باید با حسرت این رقابت‌ها را نگاه کنند و برای غیبت ستاره‌هایشان در این رقابت‌ها افسوس بخورند.
کد خبر: ۶۲۳۲۹۵

تیمی که سوئدی‌ها را از حضور در جام جهانی 2014 محروم کرد، باز هم پرتغالی‌ها بودند. در مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، تیم‌های ملی سوئد و پرتغال در یک گروه قرار گرفتند که پرتغالی‌ها مانع از صعود سوئد به مرحله بعدی شدند، اما این بار قضیه فرق می‌کرد. سوئد و پرتغال در پلی‌آف مقدماتی جام جهانی با یکدیگر روبه‌رو شدند؛ دیداری که قطعا حساسیت‌هایش از دیدارهای گروه‌بندی مقدماتی خیلی بیشتر است. برنده این جنگ بزرگ پرتغال بود. سوئد که یکی از تیم‌های خوب قاره اروپا محسوب می‌شد، باز هم راهی به جام جهانی پیدا نکرد؛ البته فقط غیبت سوئد در آوردگاه برزیل برای فوتبال‌دوستان ناراحت‌کننده نیست، بسیاری نمی‌توانند ستاره محبوب و سوئدی خود یعنی زلاتان ابراهیموویچ را در جام جهانی ببینند.

پیش از پلی‌آف جام جهانی، ایبرا (مخفف نام ابراهیموویچ) اطمینان زیادی از صعود تیم ملی کشورش و شکست دادن پرتغال داشت. او با اعتماد به نفس کامل صحبت می‌کرد و در این‌که کریستیانو رونالدو و پرتغال به جام جهانی نمی‌رسند، شکی نداشت، اما در دیدار رفت این دو تیم، سوئد با ضربه سر رونالدو مغلوب شد و دیدار برگشت نیز همین رونالدو هت تریک کرد تا سوئدی‌ها حتی با دو گل ایبرا، جایی در میان 32 تیم صعود‌کننده به جام جهانی نداشته باشند.

زلاتان خسته و ناامید و البته مغرور پس از پایان بازی این‌چنین گفت: «جام جهانی بدون من ارزش نگاه کردن ندارد. حالا که خودم در جام جهانی نیستم، چه دلیلی دارد منتظر آغاز آن باشم؟ دیگر کاری به جام جهانی ندارم!»

زلاتان در گفت‌وگویی دیگر این‌چنین گفت: «من باید به جام جهانی می‌رسیدم، نه پرتغال. من از رونالدو شایستگی بیشتری برای رسیدن به جام جهانی داشتم!»

او خیلی راحت با نبودن در جام جهانی کنار آمد، این را می‌توان از روحیه بالای او در تیم باشگاهی‌اش پاری سن ژرمن و گل‌های متعددی که در این هفته‌ها برای تیمش زده متوجه شد، اما به هر حال غیبت او در جام جهانی بسیار غم‌انگیز است. او در چند سال اخیر یکی از بازیکنان محبوب، خبرساز، موفق و گلزن اروپا و دنیا بوده و بدون او جام جهانی برزیل یک ستاره بزرگ را کم خواهد داشت. او می‌توانست یکی از ستاره‌های بزرگ جام جهانی باشد، اما این‌چنین نشد. در میان تمام بازیکنان و ستاره‌های مطرحی که به جام جهانی نرسیدند، زلاتان ابراهیموویچ در صدر قرار دارد. علاوه بر او گرانقیمت‌ترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان یعنی گرث بیل و روبرت لواندوفسکی لهستانی که اکنون ستاره دورتموند است نیز در برزیل جایی نخواهند داشت؛ هرچند غیبتشان به اندازه غیبت ایبرا غم‌انگیز نیست. زلاتان اکنون 31 سال دارد و با این سن و سال دیگر هرگز او را در جام جهانی نمی‌بینیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها