jamejamonline
جامعه عمومی کد خبر: ۶۲۰۸۰۵   ۰۹ آذر ۱۳۹۲  |  ۱۶:۵۰

فیله مدالیون با سس مخصوصی تهیه می‌شود و اگرچه طبخ آن در ‌‌نهایت سادگی انجام می‌پذیرد، نتیجه آن غذایی حاوی پروتئین و بسیار خوشمزه است. مواد لازم و طرز تهیه آن را در ادامه بخوانید.

مواد لازم:

فیله گوساله: ۲۴۰ گرم
آب پیاز: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱۰۰ گرم

مواد لازم برای سس:

آب آلبالو: نصف پیمانه
آب انگور قرمز: ۱ پیمانه
آرد ذرت: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

فیله گوساله را به تکه‌های ۷۰ گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی می‌زنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت بر‌می‌داریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف می‌‌شود.
تکه‌های گوشت را روی حرارت به ترتیب ۳ دقیقه (یک طرف) و ۲ دقیقه (طرف دیگر) قرار داده و سرخ می‌کنیم و روی هم می‌چینیم. سس را روی تکه‌های گوشت می‌ریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو می‌کنیم.
>> دلفریب

*شما چه نظری دارید؟ تجربه‌ها و نظراتتان را در این زمینه، با ما در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
مدیریت بی‌هوا

مدیریت بی‌هوا

روز‌های تقویم یکی‌یکی سیاه می‌شود، درست مانند آسمان این روزهای کلانشهرهای کشور‌ که غرق دود است اما آلودگی هوا داستان تازه‌ای نیست و این مشکل چند دهه است که برای شهروندان شاخ‌و‌شانه می‌کشد.

گفتگو

بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر