کد خبر: ۶۱۶۶۰۲
خوانندگان چه غذاهایی را بیشتر می خورند!؟

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد که برخی از خوراکی‌ها تأثیر منفی روی امواج صوتی صدا دارند که باعث می‌شوند صدای ما به ظاهر نامطلوب برسد.

 سرخ کردنی‌ها، فست فودها، کافئین و چای از مواردی هستند که تأثیر نامطلوبی روی تارهای صوتی دارند و می توانند روی کیفیت صدا آسیب وارد کنند.

مصرف هویج وعسل از مواردی هستند که باکتری ها و ویروس‌های تخریب‌گر روی حنجره را از بین می برند و افراد برای بهبود سریع تارهای صوتی خود و برای زیباتر شدن صدا باید هویج و عسل را حتماً در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهند.

هویج و عسل همچنین به گرفتگی صدا کمک می کند و آن را کاهش می‌دهند و استفاده از عسل طبیعی در صبحگاه باعث لطیف شدن صدا و تارهای صوتی می شود و از اختلالات صوتی نیز جلوگیری می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها