کار دادگاهی دارید به ایتالیا بروید

جام جم آنلاین: دادگاهی در ایتالیا به مردی که پزشکان به او گفته اند 6 ماه دیگر خواهد مرد اطلاع داد که 14 ماه دیگر برای رسیدگی به تقاضای دریافت غرامت بیمه خود مراجعه کند.
کد خبر: ۶۰۸۰۶

به گزارش رویترز کارملو چیزابلا a 39 ساله a غده ای درنخاع دارد که قابل جراحی نیست. او می خواهد 596300 دلاری را که شرکت بیمه قبول کرده به عنوان خسارت به او بدهد دریافت کند تا در ماه های آخرعمرش راحت تر زندگی کند.
روزنامه ایل مساجرو که روز سه شنبه این خبر را نوشت می افزاید کارملو برای این که شرکت های لاک پشتی بیمه کارش را با سرعت انجام دهند به دادگاه سیسیل متوسل شد اما دادگاه به او گفت 14 ماه دیگر برای رسیدگی به پرونده اش مراجعه کند.
کارملو که جانش به لبش رسیده بود و کسی به حرف هایش گوش نمی داد برای جلب توجه مردم به شرایطش خود را به در ورودی دادگاه زنجیر کرد.
گرفتاری کارملو از بیش از ده سال پیش شروع شد که پس از تصادف موتور سیکلت فلج شد. او که به صندلی چرخ دار بسته شده بود به تدریج گرفتار عفونت کشنده درنخاع شد. تقاضای خسارت او از بیمه به زمان تصادف برمی گردد.
دادگستری ایتالیا از نظر کندی کار و کاغذ بازی به بدنامی مشهور است و رسیدن به یک نتیجه نهایی دریک پرونده مدنی در این کشور به طور متوسط 3041 روز زمان می برد.

غرش تانک ها در خیابان های نروژ!
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها