بانک مرکزی اعلام کرد:

توزیع اسکناس و مسکوک نو به مناسبت عیدغدیر

بانک مرکزی اعلام کرد: به مناسبت عید غیر، توزیع اسکناس نو و مسکوک از طریق 24 شعبه بانکی در شهرستان تهران از تاریخ 27 مهر تا اول آبانماه سال جاری انجام می شود.
کد خبر: ۶۰۶۸۴۹
توزیع اسکناس و مسکوک نو به مناسبت عیدغدیر

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نظر دارد به‌مناسبت عید سعید غدیر خم و به منظور رفاه حال متقاضیان محترم از طریق شعب منتخب بانکهای صادرات ایران، ملت و کار آفرین، ‌نسبت به توزیع اسکناس نو و مسکوک نیکل در شهرستان تهران اقدام نماید.لذا هم میهنان عزیز در صورت تمایل می‌توانند از تاریخ 27 مهرماه لغایت اول آبان ماه سال جاری به شعب منتخب مراجعه نمایند.

 

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها