کارشناسان اسکاتلندی مدعی شدند که محدود کردن کمر به ویژه برای افراد دارای اضافه وزن موجب می شود که اسید معده بالا رفته و وارد نای شود این امر می تواند خطر ابتلا به سرطان حلق و گلو را افزایش دهد.
پزشکان دانشگاه های «گلاسکو» و «استرثکلاید» با 24 داوطلب سالم که هیچ سابقه ریفلاکس اسید نداشتند تحقیقات خود را انجام دادند. نیمی از این داوطلبان دارای اندازه کمر عادی و نیم دیگر دارای اضافه وزن بودند.
از این افراد خواسته شد که دستگاه بررسی کننده که برای هدف خاص این تحقیق طراحی شده بود را فرو بدهند تا قبل و پس از هر وعده غذایی که داوطلب مصرف برخی شاخص ها را اندازه گیری می کند.
این اندازه گیری ها همچنین هنگامی که داوطلب کمربند تنگ پوشیده بود و زمانی که بدون کمربند بود نیز صورت گرفت.
محققان به این نتیجه رسیدند که داوطلبان سلامت که یک کمربند تنگ می پوشند و اضافه وزن دارند دچار ریفلاکس اسید معده و «فتق هیاتال» می شوند.
«کنت مک کول» از موسسه علوم پزشکی و قلبی عروقی به عنوان محقق اصلی این تحقیق اظهار کرد:پوشیدن کمربند تنگ به ویژه برای افراددارای اضافه وزن کششی بین دریچه معده و نای ایجاد می کند. این امر موجب می شود اسید معده بالا رفته و به نای برسد.
وی افزود: برخلاف معده که توانایی تحمل این اسید را دارد، نای با ورود این اسید دچار آسیب می شود، این امر سوزشی ایجاد کرده و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
«جامجم» در گفتوگوی اختصاصی با سه نماینده مجلس الزامات سرمایهگذاری در تولید را بررسی کرد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد