مواد لازم: برگ سیر تازه: نیم کیلو ران یا سینه مرغ: نیم کیلو لپه: یک پیمانه تخم‌مرغ: 5 عدد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
کد خبر: ۵۹۷۶۷۵

طرز تهیه: گوشت مرغ را کاملا از استخوان جدا و خرد کنید. در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت مرغ را تفت دهید. لپه‌ها را هم که از قبل خیسانده بودید به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

 

سرخ کردن لپه باعث می‌شود​ هنگام پخت له نشود. همچنین اگر اجازه دهید​ لپه قبل از پخت به مدت ده دقیقه با آب پخته شود بوی بدی نخواهد داشت.

بعد از سرخ شدن مواد، مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید ​نیم‌پز شود. سپس برگ سیر تازه سرخ کنید و تخم‌مرغ‌ها را روی سیرها بشکنید. بعد از این‌که تخم‌مرغ‌ها سفت شد آنها را به مرغ و لپه اضافه کنید. در نهایت نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به غذا اضافه​ و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد. بعد از تمام شدن زمان پخت آن را در ظرف مناسبی بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها