در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
طرز تهیه: گوشت مرغ را کاملا از استخوان جدا و خرد کنید. در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت مرغ را تفت دهید. لپهها را هم که از قبل خیسانده بودید به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
سرخ کردن لپه باعث میشود هنگام پخت له نشود. همچنین اگر اجازه دهید لپه قبل از پخت به مدت ده دقیقه با آب پخته شود بوی بدی نخواهد داشت.
بعد از سرخ شدن مواد، مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید نیمپز شود. سپس برگ سیر تازه سرخ کنید و تخممرغها را روی سیرها بشکنید. بعد از اینکه تخممرغها سفت شد آنها را به مرغ و لپه اضافه کنید. در نهایت نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به غذا اضافه و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد. بعد از تمام شدن زمان پخت آن را در ظرف مناسبی بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد