jamejamnashriyat
کد خبر: ۵۹۷۶۷۵   ۲۵ شهريور ۱۳۹۲  |  ۱۶:۰۶

مواد لازم: برگ سیر تازه: نیم کیلو ران یا سینه مرغ: نیم کیلو لپه: یک پیمانه تخم‌مرغ: 5 عدد نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم

طرز تهیه: گوشت مرغ را کاملا از استخوان جدا و خرد کنید. در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و گوشت مرغ را تفت دهید. لپه‌ها را هم که از قبل خیسانده بودید به مواد اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

 

سرخ کردن لپه باعث می‌شود​ هنگام پخت له نشود. همچنین اگر اجازه دهید​ لپه قبل از پخت به مدت ده دقیقه با آب پخته شود بوی بدی نخواهد داشت.

بعد از سرخ شدن مواد، مقداری آب اضافه کنید و اجازه دهید ​نیم‌پز شود. سپس برگ سیر تازه سرخ کنید و تخم‌مرغ‌ها را روی سیرها بشکنید. بعد از این‌که تخم‌مرغ‌ها سفت شد آنها را به مرغ و لپه اضافه کنید. در نهایت نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین را به غذا اضافه​ و حرارت را کم کنید تا جا بیفتد. بعد از تمام شدن زمان پخت آن را در ظرف مناسبی بکشید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
نقطه طلایی

نقطه طلایی

یک) عکس را خیلی وقت است گذاشته‌ام. جایی که همیشه جلوی چشمم باشد. پشت عکس، بابا با خودکار آبی و خط شکسته نستعلیق نوشته: «باغ اکبرآقا- نوروز۱۳۶۵ - با محمدمهدی جان».

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

از دکتر نجیب تا دکتر غنی

حملات و ترورهای مرگبار در سراسر افغانستان به امری روزمره بدل شده‌است. هر کسی هم می‌تواند هدف باشد.

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

رشته ‌کوه‌هایی به نام پدر

از یک سنی به بعد، دیگر شخص و انسان نیستند. تبدیل می‌شوند به یک مفهوم. یک مکتب، یک تفکر. بعضی وقت‌ها با یک من عسل نمی‌شود خوردشان.

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
یک عصر متفاوت

در مرحله نیمه‌نهایی عصرجدید چه اتفاقاتی افتاد؟ به همراه جزئیاتی از چگونگی برگزاری مرحله پایانی

یک عصر متفاوت

پیشخوان

بیشتر