تغییر کروش عاقلانه نیست

کفاشیان:‌کدخدامنشانه موضوع را حل می کنیم

علی کفاشیان در بد مخمصه ای گیر کرده ، از یک سو مانده است جواب کارلوس کروش را چه بدهد و از سوی دیگر نمی داند با باشگاههایی چه کند که نمی خواهند در هر زمانی بازیکنانشان را در خدمت تیم ملی بگذارند .
کد خبر: ۵۹۶۳۲۶
کفاشیان:‌کدخدامنشانه موضوع را حل می کنیم

برای همین نیز هست که او بهترین چاره کار را در برخورد کدخدامنشانه می داند تا نه سیخ بسوزد و نه کباب .
رییس فدراسیون درباره مشکل اصلی تیم ملی که همان در اختیار داشتن بازیکنان ملی‌پوش نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیاست، اظهار کرد: برای اینکه بازیکنان ملی‌پوش در تمام زمان‌های درخواستی در اختیار تیم ملی قرار بگیرند باید راهکارهای بهتری را بیندیشیم. ایران از AFC درخواست کرده که مرحله سوم بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا به تعویق بیفتد اما بعید می‌دانم آنها قبول کنند. کشورهای امارات، قطر و ... که در جام‌جهانی نیستند اما حضوری فعال در لیگ قهرمانان آسیا دارند، قطعا با این موضوع مخالفت می‌کنند چون برایشان دلیلی وجود ندارد که بازی‌هایشان به تعویق بیفتد؛ همین طور کره‌جنوبی و ژاپن هم در آن مقطع لیگ‌شان تقریبا تعطیل است و مشکلی برای در اختیار گذاشتن بازیکنان به تیم ملی ندارند. بنابراین فقط ما می‌مانیم که با درخواست یک کشور بعید است تقویم مسابقه‌ها را تغییر دهند. باید خودمان مشکل‌مان را در داخل کشور حل کنیم.

کفاشیان با بیان اینکه با فتح‌الله‌زاده و امیر قلعه نویی برای گرفتن بازیکنان ملی‌پوش استقلال هنگام اردوهای تیم ملی صحبت کرده است، گفت :ما این موضوع را باید کدخدامنشی حل کنیم؛ اگرچه مذاکرات‌مان با AFC را هم همچنان ادامه می‌دهیم.

به گزارش ایسنا ، کفاشیان درباره پیگیری حقوقی فدراسیون در واکنش به اقدام اماراتی‌ها در تغییر نام لیگ‌شان تصریح کرد: ما مذاکراتی با مسئولان وزارت امور خارجه و برخی دستگاه‌های دیگر داشته‌ایم تا کار را اصولی و قانونی جلو ببریم. اما آنچه مسلم است امارات هنوز به طور رسمی تغییر نام لیگ خود را به AFC اعلام نکرده است تا ما بتوانیم با اسناد و مدارک قانونی وارد عمل شویم اما در هر حال خودمان را آماده کرده‌ایم.

وی افزود: یک ایرانی که ما هم او را نمی‌شناسیم به فیفا نامه‌ای نوشته بود مبنی بر اینکه کار اماراتی ها در تغییر نام لیگ‌شان سیاسی بوده و شما باید با آن‌ها برخورد کنید. فیفا هم جواب آن نامه را داده بود و رونوشتی از آن را برای AFC و فدراسیون ایران ارسال کرد. فیفا جواب داده بود که ما در کارهای سیاسی دخالت نمی‌کنیم اما در جلسه‌ای که ما با وزارت خارجه داشتیم قرار شد با این اقدام طبق اساسنامه‌ها و قوانین خود فیفا و AFC برخورد کنیم و موضوع را از آن طریق پیگیری کنیم. در اساسنامه فیفا و AFC آمده است که هیچ اقدام سیاسی نباید در فوتبال صورت بگیرد و از نام‌های جعلی هم برای لیگ‌ها و سایر بخش‌ها نباید استفاده کرد.
کفاشیان در واکنش به شایعاتی که این روزها عده‌ای بر علیه سرمربی تیم ملی راه انداخته و حرف مربی ایرانی را می‌زنند، گفت:‌ امکان تغییر مربی در تیم ملی به هیچ وجه وجود ندارد و این فکر به هیچ وجه عاقلانه نیست. ما مربی‌ای که سال‌ها با تیم ملی کار کرده و کاملا با شرایط آن آشناست و این تیم را تا جای مهمی رسانده نمی‌توانیم تغییر دهیم. این کار نه اصولی و فنی است و نه اخلاقی.

وی با بیان اینکه کروش با او ارتباط خوبی دارد گفت: کروش دو سال و نیم است که با ما زندگی می‌کند. او تعصب زیادی روی برنامه‌ها و تیمش دارد. قبول دارم که زود ناراحتی و عصبانی می‌شود اما به کارش جدی است. همان طور که گفتم با او برای جام جهانی هم صحبت کردیم و احتمال دارد که در جام ملت‌های 2015 استرالیا هدایت تیم ایران را بر عهده داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها